úterý 12. března 2013

ze zajetí tradic...



 
 
 
 
a ještě úprava specielně pro Josefa a podobně cítící  ;-)... já se totiž nemůžu rozhodnout, ta první je mi něčím trochu bližší, ta druhá je tak nějak "kultivovanější" :-))
 
 
 


2 komentáře:

  1. Josef děkuje velice :-)

    Ta situace, kdy aniž jsem viděl tu čtvercovou, řezal jsem tady u sebe také do čtverce a otáčel ji trošku jinak ve mě stále vyvolává úsměv a nebude zapomenuta :-)

    Myslím, že jsi v tomto případě našla báječný materiál k následnému ztvárnění. Je to až grafická záležitost co to vyznění, i když dosažená fotografickou cestou a k tomu se vší pozitivností musím dodat, že nikoli nějakým softvérovým patláním v postprocesu, jak to často bývá k vidění.

    Ze zajetí tradic je to tedy s povděkem mírné ale o to působivější. Žádné účelové kotrmelce. Cit pro hloubku ostrosti, představivost a citlivé zpracování. U zpracování BW ještě s tím přívlastkem, že cílené, nikoli jak se říká, dle příručky převeďte do BW. Ten individuální přístup k převodům se pak takto vyplácí.

    Ještě k těm kotrmelcům: Ta čtvercová mě připomíná můj sjezd ze sjezdovky, která měla ty záchranné sítě. Nějaká oka tam po tom zachycení a napnelismu zůstala, i já zůstal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však jsem také prskala smíchy, když jsem tu tvoji čtvercovou viděla :-)))....

      a ten sjezd, tedy myslím sjezd ze sjezdovky, ten tedy musel být působivý :-)))

      Vymazat